Informacije

Novosti

Akcije

posamezni elementi

Nudimo vam modele: Klasik IN, IN MDF in IN Rustik.

Mod. Klasik IN je na voljo v petih barvah. Model klasik je izdelan iz 18mm iverala. Robovi vrat in predalov so obdelani z ABS robnim trakom. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vod...

Nudimo vam modele: Klasik IN, IN MDF in IN Rustik.

Mod. Klasik IN je na voljo v petih barvah. Model klasik je izdelan iz 18mm iverala. Robovi vrat in predalov so obdelani z ABS robnim trakom. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodili. Ročaji so kovinski v srebrni barvi.

Mod. IN MDF je na voljo v petih barvah. Korpus je izdelan iz 18mm iverala. Vrata in predali so izdelani iz MDF-a z zaobljenimi pokončnimi robovi. Vratica imajo mehanizme za tiho zapiranje. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodilii. Ročaji so kovinski v srebrni barvi.

Mod. IN Rustik je na voljo v beli barvi. Korpus je izdelan iz 18mm iverala. Vrata in predali so izdelani iz MDF-a z zaobljenimi robovi in utorom, ki povdari slog klasične kuhinje. Vratica imajo mehanizme za tiho zapiranje. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodilii. Ročaji so v kombinaciji temne kovine in belega srednjega dela.

Več

posamezni elementi 113 izdelkov.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 113 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 113 izdelkov