set za nego tekstila "Microfibre care set" Povečaj

set za nego tekstila "Microfibre care set"

991210

Nov izdelek

na zalogi

20,90 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Set za nego mikrovlaken  “Microfibre Care Kit”


Microfibre Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena čiščenju mikrovlaken in alkantare. Način obdelave mikrovlaken je preprost in zagotavlja hitro ter učinkovito čiščenje brez nevarnosti obleditve in pojava lis. Z rednim čiščenjem mikrovlaken in sprotnim odstranjevanjem madežev poskrbimo za željeno čistočo in visoko stopnjo higiene. V kolikor mikrovlaken ne čistimo dovolj pogosto in redno, bodo maščobne kisline znoja, umešanega prahu in umazanije prodrle v mikrovlakna, kar poslabša izgled (površina posatne zaribana) in lahko povzroči velike poškodbe mikrovlaken. Ker so mikrovlakna sestavljena iz dveh med seboj zlepljenih plasti (nosilno platno spodaj in plast mikrovlaken zgoraj), obstaja zaradi neredne nege nevarnost ločevanja obeh plasti.

Microfibre Cleaning Cloth je platnena čistilna krpa, površinsko obdelana s posebnim premazom in namenjena čiščenju suhe površinske umazanije ter suhih ostankov madežev na površini mikrovlaken. Čistilna krpa zelo lepo obnovi žametni izgled mikrovlaken in alkantare.

Microfibre Cleaner je tekoče čistilo z razpršilcem, ki vsebuje posebno sestavo čistil namenjeno čiščenju mikrovlaken in odstranjevanje proteinov (hrane), tanina (pijače) in madežev večine kemičnih svinčnikov. Čistila ne uporabljajte na svili, vinilu (umetnem usnju, raztegljivi plastiki) ali usnju. Čistilo je narejeno na vodni osnovi. Po 2 kratnem čiščenju mikrovlaken ali alkantare vam svetujemo obnovo tovarniške površinske zaščite s Textile Protector S ali Textile Protector W.

Kopalna rokavica iz frotirja, je narejena iz čistega bombaža, ki zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu).

Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine. Poraba čistil je najbolj odvisna od stopnje umazanosti mikrovlaken.

 

Vsebina

  • 1 kos Microfibre Cleaning Cloth
  • 225 ml Microfibre Cleaner
  • 1 kopalna rokavica, 2 gobi, 1 navodilo za uporabo

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

set za nego tekstila "Microfibre care set"

set za nego tekstila "Microfibre care set"