set za nego tekstila: Textile care kit Povečaj

set za nego tekstila: Textile care kit

991212

Nov izdelek

rok dobave: 1-3 dni

27,55 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

 

Set za nego tekstila

“Textile Care Kit”

 

Textile Care Kit je set, ki vsebuje 2 izdelka namenjena negi (čiščenju in zaščiti) večine vrst tekstila, blaga, mikrovlaken, alkantare in podobnih vrst vlaken (razen čiste volne in svile). Način obdelave je preprost in zagotavlja hitro čiščenje brez obleditve in ostanka madežev.

Textile Cleaner je posebno čistilo namenjeno čiščenju večine raznovrstnih vlaken: naravnih (razen čiste volne in svile), umetnih (sintetičnih), mešanih vlaken in mikrovlaken. Po vsakem čiščenju svetujemo obnovo zaščite s Textile Protector W. Čistilo je narejeno na vodni osnovi.

Textile Protector W je razpršilec na vodni osnovi namenjen zaščiti tekstila, mikrovlaken, preprog, itd. z namenom zaščite pred pojavom madežev hrane in pijače, maščob, mastnih kislin od potenja, itd. Textile Protector W je preprost za uporabo in namenjen zaščiti novega tekstila ali po rednem čiščenju oz. odstranitvi madeža in se lahko nanaša neposredno na še vlažno očiščeno tkanino. Zaščita je učinkovita le, če se jo po vsakem čiščenju obnovi.

Kopalna rokavica iz frotirja, je narejena iz čistega bombaža, ki zelo nežno ter učinkovito odstranjuje umazanijo z mikrovlaken. Ko se umaže, jo izperete v čisti vodi ali operete v pralnem stroju.

Za odstranjevanje mastnih madežev uporabite Textile Degreaser (ni vključen v tem setu).

Količina izdelkov v setu v povprečju zadošča za čiščenje 5 do 6 sedežev; 10-15m2 tkanine..

 

Vsebina

  • 225 ml Textile Cleaner
  • 225 ml Textile Protector W
  • 1 kopalna rokavica, 1 goba, 1 navodilo za uporabo

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

set za nego tekstila: Textile care kit

set za nego tekstila: Textile care kit