vzglavnik Latex anatom compact

930206

Nov izdelek

69,90 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Jedro zglavnika je specialni anatomsko oblikovan lateks, ki je prožen in se prilagodi obliki glave ter ji s tem daje udoben občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Prešita bombažna prevleka je pralna.

 

Tehnične značilnosti

Trdota:
Zglavnik s kompaktnim jedrom
Dimenzije:
40x60 cm
Tkanina izdelka:
100 % bombaž - sanforiziran Zelo kvalitetna bombažna tkanina je zračna, koži prijazna in trpežna. Obdelana je proti krčenju.
Polnilo v izdelku:
Prešita prevleka – 90% bombaž, 10% poliester, 150 g/m2 Jedro – 100% lateks – anatomsko oblikovan Jedro zglavnika predstavlja specialni anatomsko oblikovan vložek iz 100% lateksa. Prožnost lateksa omogoča, da se ergonomsko oblikovan zglavnik prilagodi obliki glave in ji s tem daje ugoden občutek in pravilno podporo. Po razbremenitvi se jedro povrne v prvotno obliko. Lateks je zračen, ne zadržuje toplote in onemogoča razvoj bakterij. Lateks ni pralen. Nekajkrat na leto ga vzemite iz prevleke in dobro prezračite (ne na soncu).
Priporočeno vzdrževanje:
Jedro iz lateksa ni pralno! Proporočamo občasno zračenje (ne na soncu). Prešito prevleko lahko peremo. Priporočamo uporabo tekočih pralnih sredstev za pranje občutljivih tkanin. Po pranju jo poravnajte in posušite na ravni površini.

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

vzglavnik Latex anatom compact

vzglavnik Latex anatom compact