vzmetnica IRIS micropocket 200 * 200

Nov izdelek

7 conska vzmetnica najvišjega kakovostnega razreda z mikrožepkastim jedrom in možnostjo snemljive preobleke.

Več podatkov

rok dobave 7 - 14 dni

1 199,00 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Vzmetnica z mikro vzmetmi v žepkih

Vzmetnica z visokimi lastnostmi prilagodljivost, ki zagotavlja neprimerljivo udobje. Jedro s strukturo neodvisnih mikro vzmeti v žepkih. Vzmetnice velikosti 90x200 imajo v jedru 950 mikro vzmeti. Vrstice vzmeti razločnih trdot si v zaporedju tako, da nudijo telesu 7 različnih con trdote na posameznih področjih. Jedro ležišča je z obeh strani obdan s spominsko peno odprtih celic, ki reagira na težo telesa in se mu popolnoma prilagodi. Tridimenzionalni zračni pas 3D-SPASE ležišču zagotovi neprestano izmenjavo notranjega zraka, kar preprečuje nastajanje plesni in razvoj bakterij med počitkom. Prevleka vzmetnice je iz tkanine Coolmax zaradi svojih termoregulatornih lastnosti izboljšuje spanec in med počitkom ohranja telo suho. Ležišče ima zimsko - letno stran: na letni strani je polnilo LAN – POLIESTER, ki je zračeno in poskrbi za svežino, na zimski strani pa je polnilo iz VOLNA - POLIESTER, ki nudi prijetno toploto. Zahvaljujoč štirim prišitim ročajem je ležišče lažje prestavljati in obračati.

950 samostojnih mikrovzmeti

Vzmetnica je sestavljeno iz 950 samostojnih mikrovzmeti v žepkih (dimenzija 90 x 200 cm) s premerom samo 2 cm. Jedro nudi 7 con  različnih  nosilnosti,  ki  dajo  vsakemu  delu  telesa pravilno podporo glede na njegovo obremenitev. Visoko število vzmeti v jedru ležišča omogoča odlično prilagodljivost ležišča celotnemu telesu.

Brez pritiska
S kombinacijo  spominske  pene  in  mikrovzmeti  v  žepkih  pridobimo  ležišče  s  popolno ergonomijo.  Spominska  pena  je toplotno  občutljiv  material,  ki  dodobra  zmanjša  pritisk na 
točke  telesa  in  omogoča  nemoten  pretok  krvi  v  kapilarah. Zaradi  svoje  voljnosti spominska  pena  podpre  vsako  telo,  ne glede na njegovo težo. Struktura odprtih celic poskrbi za prezračevanje  in  uravnavanje  temperature  ter  tako  preprečuje nastanek plesni, bakterij in pršic.

Idealna klima za vse letne čase
Prevleka vzmetnice je iz tkanine Coolmax  z odličnim sistemom za prezračevanje  in termoregulacijo  vlage.  Prevleko  sestavljata dve plasti: Letna stran: nudi svežino in odlično prezračevanje, polnjena je s čistim lanom in antialergijskimi vlakni, odpornimi na pršice. Lan nas objame z izjemnim občutkom svežine.Zimska stran:  prijetno topla in udobna, polnjena s čisto volno in antialergijskimi vlakni, odpornimi na pršice. Naravne lastnosti  volne  omogočajo izhlapevanje  vlage  telesa  in  vzdrževanjesvoje naravne temperature.

Možnost snemljivih prevlek
Opcijsko lahko izberete tudi ležišče s snemljivo prevleko.  Lineaflex  ponuja snemljive prevleke Tencel. Preleke  so  popolnoma  snemljive  z  zadrgo,  imajo  dodan zračni pas 3D za prezračevanje ležišča in štiri prišite ročaje za lažje prestavljanje in obračanje ležišča. Dizajn valovitega prešitja  ponazarja  različne  cone  nosilnosti,  ki  jih  ima  jedro  ležišča. Polnilo je iz naravnega lana. Prevleka je pralna na 60 °C.

VIŠINA VZMETNICE cca 25 cm

Možnost izdelave po meri.

DOSTAVA ZA TA IZDELEK JE BREZPLAČNA !

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

vzmetnica IRIS micropocket 200 * 200

vzmetnica IRIS micropocket 200 * 200

7 conska vzmetnica najvišjega kakovostnega razreda z mikrožepkastim jedrom in možnostjo snemljive preobleke.

Pripomočki