vzmetnica Oaza normal Meblo-Jogi 200 * 90

4302209

Nov izdelek

Vrhunska vzmetnica mebloJOGI® Oaza z ergonomskimi žepkastimi vzmetmi za optimalno podporo in prilagajanje telesu ter perforiranim lateksom, ki izjemno točkovno podpira telo natanko tam, kjer ta to potrebuje.

Več podatkov

rok dobave 7 - 14 dni

597,32 € z DDV

Na seznam želja

Več podatkov

Udobje

Zračna naravna materiala - lateks in juta za prijeten počitek

Kar 4-centimetre visoka plast perforiranega lateksa dodatno točkovno podpre telo Lateks je odličen naravni material, ki je zelo elastičen ter prilagodljiv telesu.Lateks preprečuje pregrevanje telesa med spanjem. Prednost lateksa je tudi njegova izjemna zračnost, ki je v naših izdelkih še izboljšana s perforiranimi zračnimi kanali. To pa znatno prispeva k ugodni spalni klimi. Lateks je naravno protibakterijski in protiglivični ter odporen na pršice. Enakomerno razbremeni pritisk na telo. Lateks blaži pritisk na telo v najtežjih predelih, na ramenski obroč, boke in kolena. Juta za večjo čvrstost površine. Naravna jutina vlakna utrdijo plast lateksa ter imajo dobre izolacijske lastnosti. To še dodatno preprečuje pregrevanje telesa.

Podpora

Optimalna podpora in prilagajanje telesu s 5-conskim ergonomskim žepkastim vzmetenjem. Izjemna točkovna prilagodljivost po celotni površini

Na pritisk telesa se odzivajo le obremenjene vzmeti, ostale pa mirujejo. Vzmeti v žepkih se odzovejo že na najmanjšo spremembo v porazdelitvi teže po ležišču, obliko telesa in spalni položaj. Tako je hrbtenica nenehno fiziološko poravnana in v pravilni legi, mišice so sproščene.

Žepkasto vzmetenje ima 5 con udobja. Prednosti žepkastega vzmetenja so še bolj izrazite pri več-conskih jedrih. V 5-conskem jedru je razporeditev con naslednja: trše mehkejše trše mehkejše trše. Trdota con se razlikuje po debelini žice vzmeti – na mehkejših predelih je žica tanjša, na trših delih pa debelejša. Odlična zračnost v jedru ležišča. Zračne komore v žepkastih vzmeteh omogočajo optimalno kroženje zraka in prijetno spalno klimo. Stranski vgrajeni robovi nudijo trdno oporo ter olajšajo vstajanje.

Preobleka

Bombažna vlakna v polnilu nudijo svežino in mehkoboZračna pletenina je iz zračnih poliestrskih vlaken, ki odbijajo vlago. Bombažna vlakna v polnilu. Prijetna preobleka je prešita z bombažnosintetičnim polnilom, ki pri ležanju nudi zračnost ter občutek naravne mehkobe. Preobleka je nemljiva in pralna pri 40 °C. Protibakterijska zaščita Silver na osnovi ionov srebra. Pletenina ima certifikat najvišjega razreda Certifikat zagotavlja, da izdelki ne vsebujejo škodljivih snovi in so zato varni za zdravje ljudi ter okolje. Material ustreza enakim kriterijem, kot jih morajo imeti tekstilni izdelki za dojenčke.

Višina vzmetnice je 23 cm.

DOSTAVA ZA TA IZDELEK JE BREZPLAČNA !

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

vzmetnica Oaza normal Meblo-Jogi 200 * 90

vzmetnica Oaza normal Meblo-Jogi 200 * 90

Vrhunska vzmetnica mebloJOGI® Oaza z ergonomskimi žepkastimi vzmetmi za optimalno podporo in prilagajanje telesu ter perforiranim lateksom, ki izjemno točkovno podpira telo natanko tam, kjer ta to potrebuje.

Pripomočki