mladinske sobe 118 izdelkov.

Podkategorije

 • Numero, 3 barve

  Mladinska soba Numero v treh barvnih kombinacijah. Osnova je v sveži beli hrast barvi, kombinirate pa lahko z roza, modro, vijolično, zeleno ali sivo barvo. Program se naroča po elementih, zato lahko bolje izkoristite vaš prostor.

 • Kinder
 • Kinder Bela
 • Genius
 • garderobne omare
 • omarice, regali,...
 • pisalne, računalniške...
 • postelje 90 * 200
 • postelje ostale dimenzije
 • Otroški pogradi

  Otroški pograd je definitivno eden izmed simbolov otroštva, igre in zabave. Je tip postelje, ki zelo učinkovito izkoristi prostor, kadar sobo uporabljata dva, zato ni čudno, da je uporaba takšne postelje zelo razširjena. Pri nakupu tega kosa pohištva je nekaj spremenljivk, na katere moramo biti pozorni. Pomembno je, da se odločimo za prave dimenzije, zato da bo postelja ustrezala dimenzije sobe. Nekoliko bolj estetske vrednosti je barva materiala, iz katerega je postelja sestavljena.

  Kakšen otroški pograd izbrati?

  Pograd 140x200 ima spodnjo posteljo širšo, kar pomeni, da lahko na njej spita tudi dve osebi. Primeren je za večje družine, ali pa za otroka, ki hitro raste in zato potrebuje več udobja. Pogradi 90x200 pa so standardnih dimenzij, zgornja in spodnja postelja sta isto veliki. Pri slednji je na voljo navadni ali pa kotni pograd, kar pomeni, da sta zgornja in postelja pravokotni druga na drugo. Pri izbiri tega pohištva je pomembno vnaprej poznati dimenzije sobe, prav tako pa je pomembna oblika sobe.

  To pohištvo ob funkcionalnosti ustvari tudi estetsko podobo sobe, kar je nezanemarljiv faktor pri dobrem počutju stanujočih. Zato lahko izbiramo tudi med širokim barvnim naborom teh izdelkov. Nekatere barve in materiali, ki so na voljo:
  - naravni les (bukev in bor),
  - bela barva,
  - antracit.


  Dolgoročna investicija v otrokovo življenje

  Za otrokov fizični in mentalni razvoj je spanje ključnega pomena, zato morajo biti temu primerno zagotovljeni spalni pogoji. Udobno, ravno prav veliko ležišče bo otroku priskrbelo zdrav spanec, ki je nujno pomemben za vsakodnevne aktivnosti, kot so šport, učenje, igra, hobiji in aktivno življenje nasploh. Kvalitetna postelja je dolgoročna investicija v življenje naših otrok, rezultati katere pa se bodo pokazali komaj takrat, kadar bodo otroci odrasli v zdrave in zadovoljne posameznike. Zgoraj omenjeni tip postelje pa bo tudi v gospodinjstvih z več otroci zagotovil dovolj prostora še za igro.

na stran
Prikazujem 1 - 12 od 118 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 118 izdelkov