Informacije

Novosti

Akcije

 • stol Artur
  stol Artur

  Moderen stol iz prozornega...

  110,88 € -10% 123,20 €

kuhinje 101 izdelkov.

Podkategorije

 • posamezni elementi

  Nudimo vam modele: Klasik IN, IN MDF in IN Rustik.

  Mod. Klasik IN je na voljo v petih barvah. Model klasik je izdelan iz 18mm iverala. Robovi vrat in predalov so obdelani z ABS robnim trakom. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodili. Ročaji so kovinski v srebrni barvi.

  Mod. IN MDF je na voljo v petih barvah. Korpus je izdelan iz 18mm iverala. Vrata in predali so izdelani iz MDF-a z zaobljenimi pokončnimi robovi. Vratica imajo mehanizme za tiho zapiranje. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodilii. Ročaji so kovinski v srebrni barvi.

  Mod. IN Rustik je na voljo v beli barvi. Korpus je izdelan iz 18mm iverala. Vrata in predali so izdelani iz MDF-a z zaobljenimi robovi in utorom, ki povdari slog klasične kuhinje. Vratica imajo mehanizme za tiho zapiranje. Spodnji elementi imajo nastavljive nogice. Pult se lahko naroča na 1 cm, v več barvah, podnožje pa v kosih. Predali so izdelani iz iverala s kovinskimi vodilii. Ročaji so v kombinaciji temne kovine in belega srednjega dela.

 • kuhinje kompleti
na stran
Prikazujem 1 - 12 od 101 izdelkov
Prikazujem 1 - 12 od 101 izdelkov